Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezina muza

Ana Rucner: Drago mi je što moja slika krasi erotski roman

Ana Rucner
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/2
29.07.2014.
u 07:23

Jedan je od likova u knjizi žena violončelistica, a književnica prati Anin rad pa je odabrala njezinu fotografiju kao ilustraciju

Senzualna fotografija Ane Rucner dok čvrsto drži svoje violončelo krasi naslovnicu erotskog romana “Redención” američke autorice Annabel Joseph.

– Annabel je kontaktirala mojeg menadžera prije godinu dana jer je htjela na naslovnici knjige objaviti moju fotografiju koju je snimio Šime Eškinja – kaže nam violončelistica i nastavlja otkrivati kako je Joseph odabrala baš nju.

– Već neko vrijeme prati me kao umjetnicu, a s obzirom na to da je jedan od ženskih likova u knjizi violončelistica, izbor se činio logičnim – dodaje Rucner.

Roman još nije stigla pročitati, a ne predstavlja joj problem što je njegov sadržaj erotski.

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

– Ne vidim u tome ništa loše i ne smeta mi što je fotografija na naslovnici. Lijepa je i jedna mi je od dražih s violončelom – kaže Ana.

>>Ana Rucner ima novu ljubav! Snimili je s bogatim nasljednikom

>>Osjećam se erotično i senzualno kada sviram violončelo. U hotelu čak i spavam s njim u krevetu

Komentara 3

BO
@boban@
10:26 29.07.2014.

Žena je vrhunski umijetnik i profesionalac a i prepoznata je u svijetu!!! Kada bi nas barem bilo više takvih koji sviramo" kuruzu ".. Zato samo naprijed Rucner!!!

RJ
ribolovac Jura
11:14 29.07.2014.

Tko tebe više gura na sve naslovnice. Toliko si novca dobila od Ministarstva kulture da bi te trebalo biti sram za te tvoje treskave izvedbe. Bože što se to ovoj državi dešava. Pomozi svom narodu. Molimo te!

DA
Dac
07:44 29.07.2014.

Ma nema problema, mogla bi i na naslovnicu pornografskog časopisa. Ionako joj je sve to vizualno važnije od glazbe (svim tim sranjima se bavi više nego zvukom) a i svira kuruzu tipa oda radosti. As ti umjetnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije