Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o ana

O njoj se možda više i ne piše tako često, no i dalje je prava ljepotica!

ana kurnikova
Foto: Instagram
1/5
06.05.2015.
u 09:48

Izgled joj je donio i mnoge ugovore. Sportsku karijeru završila je 2003. godine zbog problema s leđima, a danas privremeno radi kao trenerica

Možda više nije na vrhuncu popularnosti, no Ana Kurnjikova i dalje je prezgodna. Ova 33-godišnja tenisačica i zaručnica Enriquea Iglesiasa, proslavila se zahvaljujući tenisu, a još više svojoj ljepoti.

Izgled joj je donio i mnoge ugovore. Sportsku karijeru završila je 2003. godine zbog problema s leđima, a danas privremeno radi kao trenerica.

U crvenom kostimu pozirala je na svom Instagram profilu i dokazala da je zgodnija no ikad. Možda u medijima i nije toliko često, ali je i dalje pravi odmor za oči.

>>Zaručili se Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias?

Komentara 4

Avatar dosadni
dosadni
10:11 06.05.2015.

zgodnička je još uvijek 😃

AN
anonimac1986
18:39 06.05.2015.

kad sam bio sa kurnjikovom, vidjeli smo Elvisa, igrali smo tenisa pa me hvatala za penisa

Avatar varešak
varešak
20:46 07.05.2015.

Jos bi bila bolja kada bi nabacila koju jilu tezine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije