Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u formu

Gruica objavila fotku iz teretane pa se našla na meti kritičara

ana gruica
Foto: Facebook
1/7
07.10.2015.
u 14:07

Iako je mlada majka mnogima izvor motivacije, ima i onih koji su je oštro kritizirali zbog toga što vrijeme radije provodi u teretani nego sa svojim djetetom

Mjesec i pol dana nakon što je na svijet donijela sinčića Ivana Marata, glumica Ana Gruica odlučila se vratiti u formu.

Svoj plan prehrane, ali i treninga atraktivna Splićanka često dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Koliko je predana treninzima potvrđuje i činjenica da ih ne propušta ni za vrijeme kišnih dana.  – Dobar dan radni narodeeee!!! Vani kiša... Motivacija na 100! Smoothie i prvi pravi gym day koji liči na trening! – napisala je Ana jutros na svom Facebooku uz fotografiju nakon dobro odrađenog treninga.

Iako je mlada majka mnogima izvor motivacije, ima i onih koji su ju oštro kritizirali zbog toga što vrijeme ne provodi sa svojim djetetom. 

– Mene zanima gdje je dijete u toj priči? Kada ste s njime? Kako stignete sve? – upitala ju je jedna pratiteljica, na što je glumica odgovorila da se sve stigne ako se ima volje i ako se dobro organizira.

Ipak, uporna dušobrižnica nastavila je sa svojim komentarima i kritikama na račun glumice pa je tako konstatirala da bi ona radije bila sa sa svojim djetetom nego vrijeme provodila u teretani.

Uvijek britka na jeziku Gruica joj je odgovorila u svom stilu. 

– Ne diram se u tebe, niti što ti radiš. Jesi sa djetetom od 0 - 24 ili nisi. Budi s njim do 25-te ako se mene pita i nek te sisa do zadnje godine faksa. NIKAD ne bi, i da se pitam u sebi, pitala te zašto je to tako? Zato jer to nisu moji posla. Kao što ne bi ni ti trebala pitat gdje je moje dijete, niti koji su moji motivi i još inzistirati na tome. Zaobiđi mi stranicu, majke ti. Ovo služi motivaciji mene i drugih. Ti si dosadna i demotiviraš – poručila joj je Ana. 

U obranu atraktivne glumice stala je i Danijela Dvornik. – Najluđe su mi ovakve majke..pa ne živimo u kalifatu! Uostalom dite ima i oca pa neka se druže! – zaključila je Danijela.

 

Dobar dan radni narodeeee!!! Vani kiša... Motivacija na 100! Smoothie i prvi pravi gym day koji liči na trening!

Posted by Ana Gruica on 7. listopad 2015

>>Hrvoje Šalković o očinstvu: 'Sve je isto kao prije s jednom bitnom razlikom'

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali roditelji Marata Ivana

Ključne riječi

Komentara 27

ĆA
ćaćaća
17:58 07.10.2015.

udala se za patijsko piskaralo jer je znala da će na taj način dobiti medijsku pažnju..inače prije njega je bila u vezi i braku s vlasnikom teretane u splitu koji je porjeklom iz livna..kako brak iz koristi nije uspio nasukala se na ovog umišljenog drugara koji će joj osigurati pojavljivanje u medijima kad god to poželi...

LO
Lovel
15:03 07.10.2015.

motivacija za glupost! i ako ostavimo bebicu po strani,tijelu mladih majki, a pogotovo ovakvih malo starijih, treba priuštiti vrijeme za odmor i oporavak, a ne bjesomučno vježbanje..jadnica

BL
bluewitch
23:49 07.10.2015.

Ne kužim zašto bi ovakve ružne babe i njihovi egitripovi trebali biti bitni normalnim ljudima koji ovakve sajtove obilaze radi vijesti....i to pravih vijesti !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije