Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja je najgora

Slavne dame sredile se za crveni tepih, no ipak su podbacile

story
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
22.05.2015.
u 14:04

Nakon što ste odabrali Miju Kovač i Anu Radišić kao najbolje odjevene dame na crvenom tepihu Storyjevog rođendanskog partyja, nudimo vam i one dame koje se nisu baš proslavile

Nakon što ste odabrali Miju Kovač i Anu Radišić kao najbolje odjevene dame na crvenom tepihu Storyjevog rođendanskog partyja, nudimo vam i one dame koje se nisu baš proslavile.

Ana Gruica

Lijepa trudnica može si priuštiti nositi što želi i u trudnoći, no ovaj izbor i nije bio najbolji. Široka narančasta haljina prekrila je njezin trudnički trbuščić, no nije laskala liniji glumice. Moglo je bolje.

Marija Borić

Tema večeri bilo je zlatno doba Hollywooda, a kod Marije ništa od toga. Prilično skromna kombinacija crnih hlača i ružičaste majice nije bila najbolje rješenje za svečanu večer.

Larisa Lipovac Navojec

Supruga Gorana Navojca mogla je puno, puno bolje. Retro haljinica i crvene štikle dobro su zamišljen koncept, no Larisa se ovom kombinacijom nije proslavila.

Monika Mihajlović

Glumica iz sapunice ''Tajne'' lijepa je djevojka. No, napravila je totalni promašaj. Kombinacija crnog i smeđeg te retro frizura nisu bile najbolje rješenje za zgodnu Moniku.

>>Koja od ovih dama je vaša modna favoritkinja s crvenog tepiha?

>>Prekrasna Severina i Igor Kojić debitirali kao par na crvenom tepihu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije