Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna mama

Ana Gruica izvela sina Marata u prvu šetnju

ana gruica
Foto: Facebook
1/5
03.09.2015.
u 08:41

Zgodna mama odjenula je haljinu, koju je ukombinirala sa sjajnom torbom i ravnim sandalama, a maleni Marat odmarao se u svojim kolicima

Ana Gruica na Facebooku je objavila da je bila u prvoj šetnji sa sinom Maratom Ivanom, kojeg je na svijet donijela prije 12 dana.

Zgodna mama odjenula je haljinu, koju je ukombinirala sa sjajnom torbom i ravnim sandalama, a maleni Marat odmarao se u svojim kolicima.

Glumica je na Facebooku dala do znanja da je, osim prve šetnje, otišla prijaviti Marata kod matičara. Trenutno se ona i njezin partner Hrvoje Šalković nalaze u Splitu. Ana je njihovo prvo dijete rodila 20. kolovoza.

 

Prva setnja + pravljenje papira = nemoguce puno uzbudenja! #maclaren #neonatodoo #anovidesign #anovinakit #optikam #illesteva #maretheboginja #ivanledenko

Posted by Ana Gruica on 2. rujan 2015

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali roditelji Marata Ivana

>>Ana Gruica ostvarila si dugogodišnju želju prije dolaska sina na svijet

Komentara 6

CR
croat1899
10:23 03.09.2015.

ko je ova?

IV
ivananic2014
10:30 03.09.2015.

ja ne mogu vjerovati da jedan list kao što je VL uporno i stalno objavljuje stanje ove fufe................ pa to je dokaz da za 33 E mita možeš kupit članak u VL. pa da sam urednikk dao bi otkaz alal momentalni uredniku koji je ovo objavio ....ajd Severina, ajd Rozga, ajd Lana al tkoje ovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa recite mi jednu stvar po čemu je ona tzv celebrity

LI
liskovaca
12:47 03.09.2015.

javite dal se otišla posrat, to nas isto zanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije