Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za očuvanje gospodarstva

Ana Begić Tahiri otkrila blagodati nove kozmetike hrvatskih proizvođača

kozmo
Foto: Promo
1/5
27.02.2015.
u 12:31

- Oduševljena sam proizvodima. Već sam isprobala neke od proizvoda Kozmo privatne marke i moram reći kako su izvrsne kvalitete i vrlo pristupačnih cijena, a drago mi je da i na taj način pomažemo očuvanju radnih mjesta i našeg gospodarstva - izjavila je glumica Ana Begić.

Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je vlastite linije proizvoda za svakodnevnu uporabu. Glumica Ana Begić Tahiri, modna dizajnerica Kristina Bradač, bivša manekenka Jelena Orešković, Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura vaterpolski reprezentativac Ante Vukičević i brojni drugi sa zanimanjem su isprobali predstavljene proizvode.

Drogerija Kozmo aktivno je uključena u suradnju s domaćim manufakturama i tvornicama u očuvanju radnih mjesta i razvoja originalnih hrvatskih proizvoda. Predstavljeno je čak pet linija proizvoda; Kozmo proizvodi s motivom čipke korisni za njegu lica i tijela, tu su i balzami za usne, čarape, proizvodi za depilaciju, proizvodi za čišćenje i pranje (regeneratori i sredstva za pranje suđa), KuKu baby - proizvodi za njegu beba, Galla - modni nakit, Kalli - gelovi za tuširanje, kupke, šamponi i regeneratori, te InSpiria mirisne svijeće u čaši i lučice.

Foto: Promo

- Oduševljena sam proizvodima. Već sam isprobala neke od proizvoda Kozmo privatne marke i moram reći kako su izvrsne kvalitete i vrlo pristupačnih cijena, a drago mi je da i na taj način pomažemo očuvanju radnih mjesta i našeg gospodarstva - izjavila je glumica Ana Begić Tahiri.

U suradnji s partnerima kao što su Olival, Wachem, Labud, Jadran tvornica čarapa, Magdis, Itabo, Reviso, PC grupa, Inside kod i Reviso, razvijene su linije koje odgovaraju trenutnim željama kupaca u zahtjevima tržišta. Izvrstan omjer kvalitete i cijene prati sve linije novih atraktivnih proizvoda od kojih su neki poput krema za ruke i gelova za tuširanje postali pravi hit.

Foto: Promo

Kozmo liniju proizvoda čine proizvodi za njegu lica i tijela, sredstva za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeće, lučice i hulahop čarape, dokoljenke te muške čarape. Proizvodi za njegu lica i tijela u sebi sadrže čiste prirodne sastojke, masline, lavandu, med, propolis i drugo, a u sve njih utkan je rad isključivo hrvatskih proizvođača.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije