Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film o najljepšoj lutki

Amy Schumer glumit će Barbie. Komentari na internetu: Ona je predebela!

Amy Schumer
Foto: PA/Pixsell
1/3
06.12.2016.
u 14:27

Mattel je ove godine osmislio novu Barbie koja nije mršavica i ima obline. Komičarka se svojom figurom savršeno uklapa u tu ulogu

Nakon što je Sony objavio da će poznata komičarka Amy Schumer glumiti Barbie u filmu o ovoj najpoznatijoj i najljepšoj lutki svih vremena, društvene mreže ubrzo su preplavili podrugljivi komentari na račun Amy i njezine fizičke građe.

– Amy Schumer predebela je da bi bila Barbie, pa ona može glumiti tri Barbie djevojke – jedan je od komentara na Twitteru. Drugi komentari su bili u stilu da je sigurno riječ o akcijskom filmu u kojem će Amy glumiti snagatoricu Barbie.

Razlog zašto za ulogu Barbie nije angažirana mršavica jest u tome što je početkom godine Mattel osmislio novu verziju Barbie koja ima obline. Amy glumi Barbie koju će izbaciti iz Barbielanda jer nije savršena, a ona odlaskom iz Barbielanda postaje puna samopouzdanja i postaje zadovoljna svojim izgledom.

Amy se još nije oglasila o ovoj temi. 

Ključne riječi

Komentara 1

PP
pp
19:47 06.12.2016.

Pa bucka je, a ujedno i komičarka koja nikad nije rekla ništa istinski smiješno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije