Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarađuje na smrti djevojke

Američki tabloid platio 40 000 dolara Nicku Gordonu da se slika na grobu Bobbi Kristine?

Nick Gordon i Bobbi Kristina Brown
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
27.08.2015.
u 15:00

Iako mu je Bobby Brown zabranio dolazak na grob svoje kćeri, Gordon se na grobu pojavio i za to je navodno bio jako dobro plaćen.

Do šokantnog otkrića došao je američki magazin Page Six nedugo nakon pogreba mlade Bobbi Kristine. Spomenuti magazin, naime, tvrdi da je bivši partner Bobi Kristine prihvatio ponudu američkog tabloida National Inquirer i uzeo čak 40 000 dolara kako bi se slikao na grobu nesretne 22-godišnjakinje.

Iako mu je Kristinin otac Bobby Brown zabranio dolazak na grob svoje kćeri jer smatra da je upravo on kriv za njenu smrt, Gordon se  na grobu pojavio i za to je navodno bio jako dobro plaćen.

Njegove fotografije u kako u suzama sjedi pored groba kćeri Whitney Houston i Bobbyja Browna jučer su se pojavile kao naslovna priča u tabloidu "National Enquirer".

-Nije slučajno da su fotografije na kojima ljubi grob Bobbi Kristine i donosi cvijeće objavljene na stranici Enquirera- kazao je dobro upućen izvor izvor dok je drugi dodao da je za fotografije bio nagrađen pozamašnim iznosom od čak 40 000 dolara. Na ovaj potez Gordon se navodno odlučio zbog velikih financijskih problema u kojima se trenutno nalazi.

Nickov glasnogovornik demantirao je ove optužbe i nazvao ih potpuno izmišljenima.

 

>>'Bobbi Kristinu Brown drogirao je i udavio njezin dečko'

>>Preminula Bobbi Kristina Brown

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije