Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predviđanja

Pogledajte kako bi princeza Charlotte trebala izgledati sa 18 godina!

Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.05.2015.
u 19:00

Iako je u javnosti viđena tek jednom, američki forenzičari s pomoću računala napravili su fotografiju koja prikazuje kako bi mala kraljevna trebala izgledati kada bude punoljetna.

Tek je 18 dana prošlo otkada je Kate Middleton na svijet donijela malenu Charlotte Elizabeth Dianu, a tim američkih forenzičara već je predvidio kako će malena izgledati za 18 godina.

S pomoću najsuvremenije kompjuterske forenzike stručnjaci su ''postarali'' malenu Charlotte u skladu s fotografijama njenih roditelja, baka i djedova u tinejdžerskoj dobi.

Fotografija do koje su došli pokazuje da mala princeza ima sve predispozicije da postane predivna mlada žena.

Forenzičari koji inače surađuju s američkom policijom u slučajevima kada je potrebno kreirati fotorobote osumnjičenika tvrde da će Charlotte biti visoka i atletski građena s izuzetno dobrim držanjem. Živi bili pa vidjeti!

>>Nova nagađanja: 'Zbog ovoga je princeza Charlotte nosila kapicu'

>>Kate i princ William objavili ime novorođene princeze

Foto: Mike Parker/Phojoe

Komentara 11

BE
belimo
23:16 20.05.2015.

Samo da slučajno ne "povuče" djedove gene...

FA
faxfax
21:48 20.05.2015.

zanimljivo koliko se pozornosti pokloni jednom sitom,sretnom,bogatom,materijalno situiranim dijetetu,,,a njih milijarda momentalno gladuje diljem svijeta,,ali nigdje niti slova o tomu...boze gdje si????

Avatar CroaticusϮ
CroaticusϮ
23:57 20.05.2015.

Gluposyima nikad kraja, curica kako će izgledati, prvo je pitanje dali će živjeti do svog 18-tog rodendana jer nikad se bne zna u koga će se zaljubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije