Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša članica girl benda Soccx

Američka trendsetterica Nicole Isaacs slavila rođendan u Revelinu na nastupu akrobatskog showa Aliens Adem

Revelin, plesno akrobatski talijanski show Aliens Adem
Foto: PR FOTO
1/21
21.08.2016.
u 12:34

Okružena prijateljima, zgodna Nicole, inače bivša članica girl benda Soccx i producentica showa Fashion police, putuje svijetom, poznatija kao Miss Jetsetter

Novo je izdanje plesno akrobatskog showa talijanskog brenda Visionair, Aliens Adem, ispraznilo grad i napunilo jedan od najboljih klubova na svijetu.

U VIP zoni rođendan je slavila poznata američka trandsetterica, Nicole Isaacs. Okružena prijateljima, zgodna Nicole, inače bivša članica girl benda Soccx i producentica showa Fashion police, putuje svijetom, poznatija kao Miss Jetsetter i na svojoj web stranici i društvenim mrežama stotine tisuća čitatelja izvještava o putovanjima i hrani.

Aliens su i nju i pun klub veselih i rasplesanih ljudi, još jedanputa oduševili.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije