Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBOLILA DEPPA

Amber Heard utjehu našla u vlasniku Tesla Motorsa

ambetr i johnny
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/4
16.01.2017.
u 21:04

- Amber je presretna što je razvod gotov, ali je još sretnija zbog toga što može javno objaviti vezu sa Elonom. Tijekom blagdana je govorila prijateljima koliko joj se on sviđa - kazao je izvor

Tek što je objavljeno kako su se Amber Heard i Johnny Depp konačno razveli, te kako će njoj pripasti sedam milijuna dolara, već je objavljeno kako je glumica našla novog dečka. A utjehu je pronašla u milijarderu Elonu Musku, vlasniku Tesla Motorsa, piše Mirror.

- Amber je presretna što je razvod gotov, ali je još sretnija zbog toga što može javno objaviti vezu sa Elonom. Tijekom blagdana je govorila prijateljima koliko joj se on sviđa. Već ima nove planove i laknulo joj je što može nastaviti sa životom - rekao izvor Mirroru.

Dva braka s Britankom

Elon navodno pokušava osvojiti Amber već četiri godine. Oboje su se pojavili u filmu Roberta Rodrigueza "Machete Kills", no nisu se upoznali na setu.

Iza Muska je brak s Britankom Talulah Riley, za koju je bio oženjen dva puta - od 2010. do 2012., i od 2013. do 2016. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 9,2 milijardi dolara.

>>Johnny Depp se razveo od Amber Heard, platit će joj sedam milijuna dolara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
23:15 16.01.2017.

sva sreca da se zaljubila nakon toliko vremena..to je prava ljubav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije