Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračno nasilje?

Amber Heard tvrdi da ju je Johnny Depp tukao

Amber Heard s masnicama na licu
Foto: Reuters
1/7
28.05.2016.
u 09:33

Američki portal objavio je fotografiju glumice s modricom na oku, a Amber je tu fotografiju predala sudu kao dokaz suprugova nasilja

Američka glumica Amber Heard tvrdi da ju je tukao suprug Johnny Depp od kojeg se želi rastati i tražila je da mu bude određena zabrana približavanja, prema dokumentima predanim jednom sudu Los Angelesa.

Američka glumica je tražila razvod na sudu Los Angelesa u ponedjeljak, objavio je informativni portal slavnih TMZ.

Heard (30) je zahtjev za razvod predala dva dana nakon smrti majke Johnnyja Deppa, Betty Sue Palmer. U zahtjevu je navodno navela kao razlog "nepomirljive razlike" koje postoje između nje i 52-godišnjeg Deppa. Taj portal je u petak objavio fotografiju glumice s modricom na oku.

Foto: REUTERS

Ona je predala tu fotografiju sudu kao dokaz suprugova nasilja. Fotografija je snimljena nakon što joj je Depp bacio mobitel u glavu, navodi TMZ. Taj portal dodaje da je Depp ponudio Heard da će joj platiti za šutnju. Deppova odvjetnica, Laura Wasser, nije željela komentirati aferu.

Johnnyju Deppu je u petak sud zabranio približavanje Amber Heard koja ga je optužila za bračno nasilje.

Heard se u petak pojavila na sudu s modricama na licu i tražila je razvod i da ju bivši muž uzdržava nakon 15 mjeseci braka.

>> Amber Heard predala papire za razvod od Johnnyja Deppa

Ključne riječi

Komentara 9

WA
wannabenovinari
12:19 28.05.2016.

Čudno nepravilan oblik modrice za pogodak mobitelom. Ako je istina, imala je dovoljno vremena za upoznati se s njegovim "temperamentom". Kako se god uzme, sada je neusporedivo poznatija i bogatija nego je bila prije. Mnogi od nas bi si napravili šljive na oba oka za djelić love koji će dobiti od njega.

Avatar Koncentriran
Koncentriran
09:59 28.05.2016.

Ja i ?

MA
masterYoda
10:32 28.05.2016.

Malo ju je disciplinirano. Nista neobično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije