Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKO IŠČEKIVANJE

Amar Bukvić sa suprugom Almom dobit će sina početkom proljeća

16.10.2014., Zagreb - Perwoll Fashion.hr, treca vecer. Amar Bukvic sa suprugom Almom.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
21.10.2014.
u 11:23

Alma Vukičević Bukvić trudnoću podnosi odlično i ne osjeća nikakve neugodne nuspojave. Amar je, kaže, divan suprug

Kraj zime, odnosno početak proljeća uvijek se čeka s nestrpljenjem, a nagodinu će to razdoblje s najvećim nestrpljenjem i uzbuđenjem iščekivati glumac Amar Bukvić i njegova supruga Alma Vukičević Bukvić. Atraktivni bračni par, naime, u drugoj polovici ožujka, odnosno krajem zime ili početkom proljeća, dobit će prvo dijete. Tada je termin Almina porođaja, a presretni supružnici otkrili su nam da očekuju dječaka.

– Dobit ćemo sina, potvrđeno je na nekoliko pregleda – ushićeno nam je rekla 27-godišnja Alma i dodala da za nasljednika još nisu izabrali ime. Blaženo stanje, nastavila je, podnosi odlično.

– Nemam nikakvih neugodnih nuspojava trudnoće, ne mogu se žaliti ni na što, osjećam se zaista lijepo – govori.

Supružnike smo sreli na netom završenoj modnoj manifestaciji Perwoll Fashion.hr gdje Amar nije želio davati izjave, nego je riječ džentlmenski prepustio svojoj nježnijoj polovici.

– Došla sam gledati reviju Kristine Burje odnosno Krie Designa. Volim i nosim njene komade, naročito večernje haljine, ali i odjeću za svaki dan. Volim i kreacije Martine Felje, kazala je Alma koja se nekad bavila manekenstvom, a danas je PR stručnjakinja. Bukvić se lijepoj crnki na vječnu ljubav zakleo u lipnju poslije godinu i pol dana veze, a zaprosio ju je točno na njen 26. rođendan.

Na pitanje kakav je Amar suprug, u razgovor se kratko ubacio 33-godišnji član ansambla kazališta Gavella rekavši sa smiješkom: "Pa šutim cijelo vrijeme", na što je Alma dodala: – Amar je divan suprug, u braku nam je jako lijepo.

>>Amar Bukvić i Alma Vukičević postat će roditelji!

>>Zaljubljeni glumac: Želim da Alma bude majka moje djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije