Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak filma Tomb Raider

Ova ljepotica nova je Lara Croft. Može li nadmašiti slavnu Angelinu Jolie?

Alicia Vikander
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 11:09

Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, a pustolovku će utjeloviti Oscarovka Alicia Vikander

Švedska glumica, oskarovka Alicia Vikander naslijedit će Angelinu Jolie u ulozi pustolovke i arheologinje Lare Croft u novom nastavku filma "Tomb Raider", objavio je LA Times.

Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, dodaje list. Film će režirati Norvežanin Roar Uthaug. Film će zajednički producirati MGM i Warner, a druge pojedinosti nisu objavljene.

Angelina Jolie glumila je Laru Croft u dva dosad jedina snimljena filma o toj junakinji. Godine 2001. snimljen je "Lara Croft: Tomb Raider", a 2003. "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života". Nijedan film nije oduševio kritičare, ali je Jolie dobila pohvale za svoju ulogu.

Alicia Vikander (27) ove je godine osvojila Oscara za sporednu ulogu u "Dankinji".

>>Dvojnica Angeline Jolie tuži Murdochov News Corporation

>>Junakinja Resident Evila seksepilnija i od same Lare Croft

Komentara 4

DU
Deleted user
13:07 29.04.2016.

ovo nije ljepotica.... prosječna cura

LA
lakočemo
13:09 29.04.2016.

mjera za ljepotu se skroz iskrivila

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:24 01.05.2016.

bas me zanima jesu li tvorci ove smijurije ili reporteri koji o tome pisu, pa i vecernjakovci koji to onda prepisuju ikada igrali spomenutu igru, i vidjeli Laru Croft? Jesu li primijetili njene velike sise i guzu, njeno zenstveno tijelo? Ocigledno nisu, jer inace im ne bi palo na pamet postavljati ovakve kosture da je probaju odglumiti. Ova neugledna djevojka sa fotografije bi mozda mogla odglumiti Laru dok je bila 12-godisnjakinja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije