Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učinimo Ameriku ponovno bolesnom

Alice Cooper i službeno u borbu protiv Clinton i Trumpa

Alice Cooper
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.08.2016.
u 22:34

Ovo nije prvi put da se Cooper izruguje kandidatima za predsjednika SAD-a, a najžešći je bio u vrijeme kada je u Bijeloj kući bio Nixon

Američka je predsjednička kampanja zabilježila novi “twist”! Za predsjednika Sjedinjenih Država kandidirat će se nitko drugi nego Alice Cooper.

Ovaj, osim po glazbi i po osebujnom šminkanju zapamćeni umjetnik sugerirao je američkoj TV mreži CNN da je upravo on najbolji kandidat jer se njegov crni make-up savršeno nadopunjuje s bojom Bijele kuće. – Alice Cooper danas je američka institucija – rekao je o sebi poznati roker pa dodao da bi on doista trebao biti predsjednik.

– Možete mi vjerovati. Shvatite to ovako: ja ništa ne mogu promijeniti isto kao što to ne mogu ni oni. To bi bio i moj slogan – rekao je. Njegov program gotovo uopće ne bi uključivao politiku, nego bi se bavio svakodnevnim stvarima. – Zabranio bih selfieje osim na “nacionalni dan selfieja”, jednom u godini. To bi bilo kao “Čistka” (po poznatom filmu o danu na koji je moguće nekažnjeno činiti zločine, op. a.), samo biste fotografirali selfieje. Prije 44 godine Cooper je snimio pjesmu “Election” (izbori). Danas ga čudi kako kampanja ide.

– Pa kao da su uzeli najbolje komičare, neke povukli i iz mirovine, to se sve samo piše – rekao je. Sve se to uklapa u njegovu iduću koncertnu turneju. Osmislio je i slogan “Make America Sick Again”, odnosno “učinimo Ameriku ponovo bolesnom’. Nije ovo prvi put da se Cooper izruguje predsjedničkoj kampanji.

Nixon je bio savršena meta. Jedan od onih momaka čija su stajališta bila teško obranjiva. Tada sam bio jedan od najomraženijih likova u Americi, danas sam jedan od najomiljenijih – rekao je Cooper za CNN. Možda to i nije daleko od istine, 68-godišnji Cooper oženjen je 40 godina i ima dva unuka. Dosta zanimljivo za čovjeka čiji je jedan od najvećih hitova “School’s Out”, anarhistička pjesma koja je u međuvremenu postala neslužbenom himnom mladih i njihove nesputanosti.

>>Trump crnačkim glasačima: "Što dovraga možete izgubiti?"

Komentara 4

US
USA
23:52 23.08.2016.

Nakon sto je skoro umro radi nacina zivota Alice vec desetljecima niti pije niti se drogira. Jedna od rijetkih zvijezda koja ima obiteljski zivot i zenu sa pocetka karijere i koji je izuzetno pozitivna osoba bez obzira na taj imagee i prirodnu ruznocu ha ha. Salu na stranu jedna od rijetkih velikih zvijezda. Sjecam se u mladosti da je valjda svaki dan bio u novinama i tako desetljecima. Nevjerojatna prisutnost u medijima. Veca zvijezda od Elvisa.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:56 24.08.2016.

Nije li mu kasno za kandidaturu? Hoće li i njemu izvući da je konzumirao marihuanu ili naći sex aferu?

CR
cronada
22:50 23.08.2016.

hopla biti ce tu ritma u svim stilovima!!:-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije