Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekali prvo dijete

Aleksandra Grdić postala majka dječaka

Aleksandra Grdić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
27.06.2016.
u 12:40

Aleksandri je to prvo dijete sa Zagrepčaninom Markom Šijakovićem (32), kojeg je upoznala preko društvene mreže

Bivša misica Aleksandra Grdić (35) danas je postala majka dječaka Noe, kako javlja StoryFacebook profil misice preplavile su čestitke i želje dobrodošlice. 

Aleksandri je to prvo dijete sa Zagrepčaninom Markom Šijakovićem (32), kojeg je upoznala preko društvene mreže. Tijekom sudjelovanja u reality showu "Parovi" Marko ju je zaprosio, a kaže da je njihova veza jako čvrsta.

>> Aleksandra Grdić konačno progovorila o elitnoj prostituciji!

Ključne riječi

Komentara 4

LE
LeonardS
16:45 27.06.2016.

Pa što je radila da se to desilo

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:21 27.06.2016.

Propao joj angažman u Parizu

GL
glad
09:44 29.06.2016.

Ma zabole me ona stvar, glupe novine daju važnost nekoj beznačajnoj osobi, ima sto puta boljih,kvalitetnijih i ljepših cura od nje. Obične budalaštine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije