Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac otkrio

Al Pacino o depresiji: Dugotrajno je i zastrašujuće

al pacino
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
02.09.2014.
u 14:28

Slavni glumac kaže da se osjeća "pošteđenim" i "sretnim" što nije pokleknuo pred bolesti koja je do ruba smrti dovela mnoge

Al Pacino progovorio je o borbi koju vode mnogi s depresijom, uključujući i njega.

Slavni glumac kaže da se osjeća "pošteđenim" i "sretnim" što nije pokleknuo pred bolesti koja je do ruba smrti dovela mnoge.

– Možda sam u depresiji, no to ne znam. Ljudi postanu depresivni i budu veoma, veoma tužni i to može trajati predugo i biti prestrašno. Znam to, imao sam bliske susrete s tim, no ne tog intenziteta. Osjećam se pošteđenim, osjećam se sretnim – rekao je Pacino na Venecijskom filmskom festivalu gdje promovira dva nova filma – The Humbling i Manglehorn.

– Smatram da je Michael Corleone u Kumu 3 bio u depresiji – dodao je.

>>Al Pacino i njegova djevojka Lucila razmišljaju o prinovi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije