Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživotna zabrana

Affleck konačno progovorio o incidentima i izbacivanjima iz kasina

ben affleck
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/7
19.09.2014.
u 10:01

Ben Affleck priznao je kako su mu zabranili doživotno igrati blackjack nakon što su ga uhvatili kako broji karte u igri blackjack

Benu Afflecku prije nekoliko mjeseci u kasinu u Las Vegasu zabranili su igrati blackjack jer je brojio karte, potvrdio je sada i sam glumac.

– Uzeo sam si vremena naučiti igru kako treba i postao sam pristojan blackjack igrač. Nakon što sam postao pristojan igrač, kasina su me zamolila da više ne igram. Da je biti dobar u igri protivno pravilima kasina, trebalo bi vam reći nešto o kasinu – objasnio je Affleck.

No, iako se pisalo kako su glumca pritom i izbacili iz kasina, on to odlučno opovrgava.

– Da su me bar izbacili. To bi bilo sjajno. Nažalost, samo su došli i rekli da mi ne mogu dopustiti da igram blackjack. No, ponudili su mi druge igre, poput kineskog pokera – ispričao je glumac koji je dobio doživotnu zabranu igranja blackjacka u tim kasinima.

Kaže kako je toliko iskren oko svog kockanja, jer nije ovisnik, a njegova supruga, glumica Jennifer Garner, nema problema s njegovim kartanjem te sve tračeve oko sukoba zbog kocke opovrgava.

>>Bena Afflecka izbacili iz kasina jer je bio - predobar

>>Drugi put u mjesec dana slavni glumac izbačen iz kasina

Komentara 2

Avatar summerlife
summerlife
11:22 19.09.2014.

Koji trash od članka

NE
Neutralac
12:47 19.09.2014.

Brojao karte... Sto to znaci....??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije