Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne razmišljaju isto

Adrianu Limu ostavio američki nogometaš. Razlog? Uplašio se njezine želje

adriana lima
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/3
10.03.2017.
u 21:43

Igrač američkog nogometa Julian Edelman nije tako ozbiljno shvaćao vezu s anđelicom Victoria's Secreta i iznenadilo ga je što Lima želi djecu s njim

Manekenka Adriana Lima ponovno je slobodna. Igrač američkog nogometa Julian Edelman ostavio je lijepu anđelicu Victoria's Secreta zbog razlike u godinama i zbog toga što on, za razliku od Lime, ne želi imati više djece, javlja TMZ.

Udaljenost je također jedan od razloga zašto par više nije zajedno, 35-godišnja Lima živi u Miamiju a 30-godišnji Julian u Bostonu. Njihovu vezu sportaš nije shvaćao tako ozbiljno pa ga je iznenadilo što je Adriana nakon nekoliko mjeseci veze izrazila želju za djecom.

Razlaz je očito bio gadan jer je Lima prestala pratiti Edelmana na Instagramu, a uskoro je isti korak napravio i on. 

Lima iz braka s košarkašem Markom Jarićem ima dvije kćeri Siennu i Valentinu. Julinanu je krajem studenog manekenka Ella Rose rodila kćer, a par je prekinuo vezu nekoliko mjeseci prije rođenja njihove kćeri. 

>>Prekrasna Adriana Lima u uskoj haljini plijenila poglede na crvenom tepihu

>>Lana Jurčević i Adriana Lima ovim tipom vježbanja u sat vremena istope 800 kalorija​

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:14 11.03.2017.

Prvenstveno biste morali razumijeti da je i najplacenija svjetska manekenka u usporedbi s prosjecnim igracem NFL siromasna beskucnica....Dalje biste trebali razumijeti da su zbog basnoslovnih ugovora profesionalci NFL-a zaista profesionalci, i da u zadnjih 10-ak godina nisu bili budni nakon nekih 9 sati uvecer....

AO
ante.oreskovic75
08:16 11.03.2017.

Silno nedostaju vijesti koja sve. svjetska i domaće "curica" traži svaki tjedan novog partnera!Dajte samo to je primjer svi adolescentima!Nivo naših novina i društva!

LI
liliZG
12:56 13.03.2017.

julian praskaton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije