Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prestižno priznanje

Adele očekivano osvojila Oscara za pjesmu Skyfall

Oscar (1)
Reuters/PIXSELL
25.02.2013.
u 08:20

Nakon Zlatnog Globusa za najbolju filmsku glazbu, popularna pjevačica osvojila je i Oscara za najbolju originalnu pjesmu u filmu

Popularna britanska pjevačica Adele osvojila je prvog Oscara, a zlatni kipić dobila je za najbolju originalnu pjesmu u filmu - Skyfall. Adele je time pobijedila pjesme "Before My Time" iz Chasing Ice-a, "Everybody Needs a Best Friend" iz Teda, "Pi's Lullaby" iz Života Pija te pjesmu "Suddenly" iz Jadnika.

Adele je bila i favorit u ovoj kategoriji, a pjesmu je i otpjevala nakon što joj je dodijeljen prestižni zlatni kipić.

Osim Oscara, Adele je već osvojila i Zlatni Globus za najbolju filmsku glazbu i to na dodijeli koja je održana prije nešto više od mjesec dana.

>> Obama proglasila Argo najboljim filmom. Doznajte ostale oskarovce!

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drznedaj
11:03 25.02.2013.

Ta stvar mi je jednas od dosadnijih. Ima ona puno boljih. Al ova je u filmu, pa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije