Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ere

AC/DC se razilazi zbog teške bolesti jednog člana?

ac/dc
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
15.04.2014.
u 11:22

Šokantna vijest stiže iz Sydneyja. Naime, navodno se razilazi AC/DC. Zbog bolesti jednog člana benda više neće svirati. Vijest je otkrio novinar Peter Ford na svom Twitteru...

Šokantna vijest stiže iz Sydneyja. Naime, navodno se razilazi AC/DC. Zbog bolesti jednog člana benda više neće svirati. Vijest je otkrio novinar Peter Ford na svom Twitteru. – Imam svjetsku ekskluzivu koja će možda značiti i kraj nevjerojatne ere, napisao je Peter i dodao kako će najvjerojatnije i menadžment benda uskoro potvrditi vijest.

Ipak, nije poznato o kojem je članu riječ. Grupu AC/DC osnovali su 1973. godine braća Malcolm i Angus Young, a bend je u proteklih 40 godina prodao više od 200 milijuna primjeraka svojih albuma te slove za jedan od najboljih rock bendova na svijetu. Zbog bolesti jednog od članova odgođen je rad na njihovu albumu 2012. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar abraham73
abraham73
16:35 15.04.2014.

za mene je to odvratna muzika taj rock , metal i ostali satanizam, evo jedan prijedlog sta je muzika Cinematic Orchestra - Arrival of the Birds & Transformation .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije