Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi dio

50 nijansi sive - Pušten prvi teaser drugog dijela filma!

jamie dornan
Foto: Screenshot
01.05.2015.
u 17:08

Novca itekako ima, plan za snimanje drugog nastavka donesen, a objavljen je i teaser za drugi nastavak

Još se nije stišala buka oko prvog nastavka filma "50 nijansi sive", a već se snima i drugi. Kako i ne bi kad je prvi nastavak filma zaradio 570 milijuna dolara dosad.

Novca itekako ima, plan za snimanje drugog nastavka donesen, a objavljen je i teaser za drugi nastavak. Traje svega pola minute, no itekako je dovoljan da zagolica maštu.

Pogotovo stoga što gledamo isključivo prezgodnog Jamieja Dornana. Drugi nastavak hit filma mogao bi u kina stići 2016., a najkasnije 2017. godine. Potonje je izglednije budući da se još uvijek radi na scenariju. Ekipa koja radi na drugom nastavku opisala je film više trilerom nego dramom.

>>Ovo su najseksi muškarac i žena na svijetu!

>>Stižu drugi i treći nastavak hita '50 nijansi sive'

Komentara 1

MA
maxxxx
18:37 01.05.2015.

oce se zvati "51 nijansa sive"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije