Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz njih nije dosadno

5 najboljih hrvatskih komičara

ivan šarić
Foto: Telka.hr
09.02.2016.
u 20:30

Među četiri muškarca boje nježnijeg spola brani jedna žena

Njihovi nastupi izmamit će vam osmijeh na lice i u najtežim trenucima. Vrijeme je da vam predstavimo top 5 najboljih hrvatskih komičara po izboru ekipe Telka.hr-a.

Među četiri muškarca boje nježnijeg spola brani jedna žena. Tko od njih ima najviše smisla za humor – prosudite sami.

Više videa pogledajte na Telka.hr!

>>5 najzgodnijih ministara u novoj vladi

>>Ovo su 4 najljepše hrvatske političarke

Komentara 9

VA
Valente7
12:33 08.02.2016.

Pratim stand up scenu u Hrvatskoj i redovno idem na nastupe. Pervan je daleko najbolji kod nas samo što se ne trudi i live nastupi mu se nisu skoro uopće promijenili od devedesetih i večernje škole. Bio sam na nekolikoo nastupa "Božanstvena komedija", "Na rubu Europe", "Na rubu Europe 2" i tekst je gotovo isti. Šteta. Šarića mnogi ne preferiraju jer ga znaju s reklama i kao voditelja međutim kao stand up komičar je jako dobar i preporučam ljudima da odu na nastup. Marina Orsag mi je prije bila užas ali zadnjih godina ženska razvaljuje i slažem se da je u top 5 najboljih. Pedja Bajović ne znam šta radi na ovoj listi jer nikako nije smiješan, ali baš nikako. Ispred njega bi sigurno bili Goran Furjan,Tihomir Paravina,Vlatko Štampar,Goran Vugrinec,Domagoj Pintarić,Zuhra.. A što Mario Petreković radi na ovoj listi stvarno mi nije jasno?! Čovjek je zabavan i sve stoji ali nije stand up komičar..barem koliko znam.

BA
barbaizamerike
21:19 09.02.2016.

Ja izgleda nisam dobro upucen jer zivim vani uvjek sam mislio da je medu prvih pet Milanovic

ĆA
ćaćaća
10:50 10.02.2016.

šta mi imamo komičare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije