Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Ovo je 12 finalistica za Miss hostesa: I vi možete izabrati svoju favoritkinju

Miss hostesa
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
23.07.2014.
u 12:55

U finalu je dvanaest mladih dama koje osim ljepote krasi elegancija, ljubav prema sportu, ambicija i marljivost

Već tradicionalno i ove se godine na 25. Vegeta Croatia Openu organizira izbor za Miss hostesa turnira.

U finalu je dvanaest mladih dama koje osim ljepote krasi elegancija, ljubav prema sportu, ambicija i marljivost jer posao hostesa na turniru koji u desetak dana posjeti 80-tak tisuća posjetitelji nije samo glamurozna šetnja u dizajnerskim opravicama.

- Leonarda Čunko, Jelena Bošnjak, Kristina Kasumović, Maja Mavar, Sanja Kekelj, Stella Bartol, Xiaodan Zhan, Laura Franković, Tena Kovač, Natalija Modrić, Marija Maras i Renata Krulčić ovogodišnje su finalistice, a osim izbora za Miss hostesa, ove godine otvoreno je i glasanje za Miss weba. Na službenoj web stranici turnira putem svi zainteresirani svojoj favoritkinji mogu dati svoj glas.

Hostese su zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, ali i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini više od 400 ljudi. Imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi - od welcome officea, preko ulaza, press-centra i restorana, pa sve do V.I.P. loungea i party zone.

Oko 150 hostesa svake godine posjetitelje umaškog turnira dočekuju s osmijehom na licu i svim potrebnim informacijama. Stoga izbor za Miss hostesa, u prvi plan stavlja najljepše osobine ovih djevojaka - vedrinu, srdačnost, komunikativnost i simpatičnost.

Glasajte za najhostesu 25. Vegeta Croatia Opena ovdje.

1.Leonarda Čunko, 19 godina, Zagreb

Leonarda je završila ekonomsku školu u Zagrebu, prvi put je na turniru i radi na celebrity stageu. Leonarda se prava sportašica – bavi se plesom, rukometom i gimnastikom. San joj je jednoga dana postati osobna trenerica i otvoriti vlastitu teretanu.

2. Tena Kovač, 20 godina, Velika Gorica

Tena je studentica druge godine matematike na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu. Prvi put je na turniru i radi na ulazima. Govori engleski i njemački, a hobi su joj skijanje i rukomet.

3.Kristina Kasumović, 18 godine, Zagreb

Kristina je maturantica Škole primijenjene umjetnosti i dizajna. Ovo je njena prva godina na turniru i radi na ATP fashion stageu. U slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, a voli i kuhati.

4. Maja Mavar, 24 godine, Zadar

Maja studira menadžment u kulturi na Visokoj školi „Baltazar Adam Krčelić“. Vješta je u učenju stranih jezika i odlično barata engleskim, njemačkim i talijanskim, a od sportskih aktivnosti voli sve vrste plesova: show dance, suvremeni, jazz dance i step.

5. Stella Bartol, 22 godina, Zagreb

Stella je studentica Ekonomskog fakultet u Zagrebu. Prvi puta je na umaškom turniru i radi u protokolu. U slobodno vrijeme pleše balet i jazz dance. Sljedeću akademsku godinu će provesti na razmjeni u Beču.

6. Laura Franković, 20 godina, Buje

Laura studira kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Na turniru je drugi put i radi kao informatorica. I Laura je sportašica – bavi se jahanjem i plaše zumbu. Po završetku fakulteta želi se zaposliti u novinarstvu.

7. Xiaodan Zhan, 25 godina, Kina

Xiaodan studira češki jezik na Zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Na turniru je prvi put, a radi na ulazima u restorane. Hobi joj je balet, a najviše voli putovati.

8.Sanja Kekelj, 21 godina, Zagreb

Sanja je studentica treće godine fizioterapije. I ona je na turniru prvi put, a radi na ulazima i ložama. Govori engleski i  njemački jezik. Strastvena je plesačica show dancea, stepa, jazz dancea i suvremenog ples. Plan joj je upisati plesnu akademiju u inozemstvu i otvoriti svoj plesni klub.

 9.Natalia Modrić, 18 godina, Rijeka

Natalia je učenica Prve Sušačke gimnazije u Rijeci. Na umaškom turniru je po prvi put i radi na Celebrity stageu. Već dugi niz godina trenira karate.

10. Renata Krulčić, 18 godina, Pazin

Renata je učenica 4. razreda opće gimnazije, a planira na godinu upisati medicinu. Prvi put Sudjeluje na turniru i radi u welcome officeu. Voli čitati i putovati, a omiljena rekreacija joj je trčanje.

11. Jelena Bošnjak, 16 godina, Umag

Jelena je učenica Srednje škole Mate Balote u Poreču. Na turniru je čak 6. put, a ove godine radi na servisima. U slobodno vrijeme se opušta uz dobru glazbu i sviranje klavira. U Budućnosti planira upisati medicinu.

12. Marija Maras, 22 godina, Zagreb

Marija je studentica psihologije na Hrvatskih studijima u Zagrebu. Ovo joj je treće sudjelovanje na turniru i radi na Players desku. Sjajno govori engleski i španjolski, a nedavno je počela učiti i njemački jezik. Marija je aktivna volonterka, a u slobodno vrijeme voli kuhati.

>>Zbog ovih ljepotica svi se rado vraćaju u Umag

>>Ovo su najbolji badići koje možete odabrati za partijanje na Zrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije