Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
županija

Po 15.000 kn za poduzetnike početnike

07.08.2015.
u 09:21

Subvencije za početak poslovanja dobilo je 22 poduzetnika s područja Zagrebačke županije. Županija je za tu svrhu osigurala 300.000 kuna, a maksimalan dodijeljeni iznos po korisniku iznosi 15.000 kuna. Natječaj za dodjelu subvencija bio je otvoren od 1. travnja do 20. svibnja 2015. godine.

Za potporu je apliciralo 48 zainteresiranih, od kojih osam zahtjjeva nije zadovoljavalo uvjete natječaja. Ovaj vid potpore je jedan od četiri programa koje Županija ima za razvoj poduzetništva. Osim ove, dodjeljuju se i subvencije za žene poduzetnice te pomoći za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti. 

Komentara 1

FI
Fisherman
15:04 07.08.2015.

A gdje je bio objavljen taj natjecaj ili je to po obicaju ove vlsde samo za podobne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije