Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

HSP i HČSP zajedno na izbore, Hrvačić kandidat za gradonačelnika

HSP - HČSP Velika Gorica
HSP
20.02.2017.
u 15:00

- Ujedinjeni pravaši će u narednom razdoblju uvjeriti svoje sugrađane kako pravaštvo kao najstarija, izvorno hrvatska ideja, ima velik i nepresušan potencijal, poručili su.

U prostorijama podružnice Hrvatske čiste stranke prava iz Velike Gorice zaključen je dogovor o zajedničkom izlasku na svibanjske lokalne izbore između HSP-a i  HČSP-a.

Kao predstavnici dviju vodećih pravaških opcija u Velikoj Gorici ruke suradnje su pružili predsjednici podružnica Jozo Radoš i Lucijan Maslać.

Sastanku su uz veći broj članova obje stranke nazočili i član Glavnog stana HČSP-a dipl.oec. Mate Bekavac, te mr. sc.Krunoslav Hrvačić, dok su uz Lucijana Maslaća podršku pravaškom sporazumu dali tajnik podružnice HSP-a Ivica Gašpar i član Izvršnog odbora Robert Bodružić.

Osim dogovora o koaliciji, usuglašen je i zajednički pravaški kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, a to će biti, široj javnosti poznati – dr. mr. sc. Krunoslav Hrvačić med. vet. , dugogodišnji ugledni član HČSP-a.

Ujedinjeni pravaši vjeruju kako će na ovim izborima polučiti najbolje rezultate do sada, te da građani Velike Gorice više nikada neće morati bojati da će im propasti glas ukoliko glasuju za njih.

- Ta vremena su prošla, a ujedinjeni pravaši će u narednom razdoblju uvjeriti svoje sugrađane kako pravaštvo kao najstarija, izvorno hrvatska ideja, ima velik i nepresušan potencijal koji će ponovno doći do punog izražaja i u našoj sredini – zaključuju pravaši.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije