Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pobjeda

Dražen Barišić uvjerljivo dobio izbore u velikogoričkom HDZ-u

Dražen Barišić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
30.04.2016.
u 22:55

Sa više od 70% glasova nazočnih delegata Barišić je uvjerljivo potvrdio svoju snagu u gradskoj stranačkoj organizaciji

Dražen Barišić uvjerljivo je dobio unutarstranačke izbore u velikogoričkom HDZ-u, prenosi cityportal.hr. Sa više od 70% glasova nazočnih delegata Barišić je uvjerljivo potvrdio svoju snagu u gradskoj stranačkoj organizaciji.

Za predsjednika stranke kandidirali su se sadašnji predsjednik i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i Krešo Hubak kao protukandidat. Obje strane su imale i svoje favorite za sve liste, a na kraju, kako se i očekivalo uvjerljivu pobjedu sa 227 od 320 nazočnih odnio je Dražen Barišić, dok je njegov protukandidat Hubak dobio tek 70 glasova.

Draženu Barišiću ova pobjeda ne samo da učvršćuje poziciju stranačkog lidera u ovoj regiji, već mu i nameće poziciju vrlo ozbiljnog kandidata i favorita za predsjednika županijske organizacije HDZ-a za koju će se po svemu sudeći Barišić i kandidirati.

>> HDZ objavio imena svih kandidata za pozicije u vrhu stranke

>> HDZ-ovci uvjeravaju da nema podjela u stranci: Samo je jedan tim, a to je HDZ

Komentara 8

BO
bovar12
11:48 01.05.2016.

Čestitke.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:52 01.05.2016.

A tko drugi nego gosp. Barišić, valjda se ne očekuje da bi mogao vlast preuzeti Goran Beus Richembergh. Dosta je bilo takvih glumaca i trovača sveg hrvatskog. Samo naprijed gospodine Barišić te Vas molim da na svakom koraku ovim nevjernicima ukažete da se nalaze u Hrvatskoj te se i ponašaju kako dolikuje svim nevjernicima u crkvu i Hrvatsku. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:52 01.05.2016.

sad ce zaposlit jos svojih Barišića plenenitaša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije