Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija utvrdila

Velika Gorica: Dojava o bombi u srednjoškolskom centru bila je lažna

srednja škola Velika Gorica
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
27.11.2015.
u 19:35

Kako neslužbeno doznajemo, u pozivu policajcima spomenut je sumnjiv predmet.

Velikogorički srednjoškolci, među kojima su bili gimnazijalci i polaznici strukovnih škola, te njihovi profesori evakuirani su danas iz srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici. Razlog je dojava o bombi koju su tamošnji policajci primili oko 15 sati.

– Navodi o bombi se provjeravaju, morali smo evakuirati sve učenike i nastavnike kako bismo ih zaštitili u slučaju da je dojava vjerodostojna. Pirotehničari još pregledavaju objekt i, dok ne završe s poslom, ne možemo reći je li riječ o pravoj bombi ili je dojava lažna – kazali su tijekom dana za portal VGDanas iz policijske postaje Velika Gorica. Oko 19 sati, kako smo doznali, ispostavilo se da je dojava bila lažna.

Evakuacija je bila nužna, potvrdili su i iz Policijske uprave zagrebačke, jer svaka se dojava mora ozbiljno shvatiti. Kako neslužbeno doznajemo, u pozivu policajcima spomenut je sumnjiv predmet.

Učenici su evakuirani i poslani kućama, no kako je očevid nakon nekoliko sati završio i situacija se normalizirala, oni đaci koji su u školi imali zakazane dodatne aktivnosti, u njima su redovno i sudjelovali.

>> Nije bomba: Zbog dojave o sumnjivom predmetu policija zatvorila Aleju Bologne 

>> Dojava o bombi u Zagreb Toweru, svi hitno evakuirani

Komentara 2

ST
strsljen2013
17:43 27.11.2015.

Netko je morao odgovarati ili pisati test a nije se pripremio.

KR
kresimirn
20:46 27.11.2015.

....oni đaci koji su u školi imali zakazane dodatne aktivnosti, u njima su redovno i sudjelovali.----a gdje su bili to vrijeme ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije