Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TZ Zelina

Direktorica smijenjena nakon samo 20 dana rada

Hrvoje Košćec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
15.05.2015.
u 10:30

Iako je stari natječaj tek poništen, već je u tijeku novi koji je otvoren u petak, 8. svibnja, a traje do idućeg ponedjeljka

Tek što je postavljena na dužnost, direktorica Turističke zajednice u Svetom Ivanu Zelini, Marinka Zubčić već je smijenjena. Naime, zbog proceduralne pogreške pravnika cijeli je proces poništen.

– Natječaj se počeo pisati u prosincu 2013., a objavljen je u lipnju prošle godine te je prema njemu provedena procedura. No nije se primijetilo da je u međuvremenu promijenjen pravilnik te da postupak nije valjan – objasnila je Marinka Zubčić koja je 15. travnja došla na poziciju koja je do tada bila prazna. Naime, Zelina je do sada imala samo savjetnika za turizam, no zbog razvoja turističkog potencijala pokazala se potreba i za odabirom direktora ili direktorice Turističke zajednice.

– Natječaj je poništen početkom svibnja, no novi je već u tijeku. Otvoren je u petak, 8. svibnja i traje do idućeg ponedjeljka. Nadam se da ću biti ponovno izabrana te da ću moći nastaviti s čime sam krenula – objasnila je Marinka Zubčić koja je za sada radila tek 20-ak dana.

– Ministarstvo je propisalo nove uvjete i mi smo bili prisiljeni ponoviti proceduru iako je izabrana direktorica zadovoljavala sve uvjete – objasnio je gradonačelnik Hrvoje Košćec te napomenuo kako se sada opet svi zainteresirani mogu prijaviti.

Komentara 4

AD
Administrator
15:29 15.05.2015.

Ali je zaboravio napomenuti da si je u natječaju dao za pravo da bez ikakvog obrazloženja može odbiti bilo koju prijavu čime je ostavio prostor da natječaj ponovo namjesti bivšoj direktorici.

AD
Administrator
00:07 16.05.2015.

tek sad sam pročitao ovaj "turistički potencijal" hahahahahahaha suze lijem cepam vene!!!!!!!!!! kaj budu turisti došli gledat u zelinu? bele miše?

Avatar ankabutorac
ankabutorac
07:30 16.05.2015.

Turizam u Zelini....da crknes od smijeha...pa kaj delaju "turisti" tam...aha...sad znam...kupaju se u bazenu, znoje u sauni, rekreiraju u parku.....sretna Zelina kad je tak puna "turista"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije