Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
silvestrovo na otvorenom

9 prijedloga za doček Nove u Zagrebačkoj županiji

samobor doček
Foto: Romeo Ibrišević
1/9
30.12.2015.
u 13:59

U 2016. uz besplatne kobasice i vino, lokalne zvijezde, klizanje, valcer i program za djecu

Temperature ispod ništice neće spriječiti one najhrabrije da Staru godinu isprate na otvorenom. Ako želite izbjeći veliku gužvu u glavnome gradu, i svih devet gradova Zagrebačke županije priprema svoje dočeke.

U Samoboru i Svetom Ivanu Zelini organiziraju i dvostruke dočeke pa će dječji šampanjac otvoriti već u prijepodnevnim satima. U podne na glavnom samoborskom trgu pjevat će Neno Belan i Fiumensi, a u Zelini će dječju Novu dočekati uz vatromet. Klizat će se u Jastrebarskom, Dugom Selu i Zaprešiću, gdje će na Trgu Ivana Pavla II. nastupiti i Marijan Ban. U Velikoj Gorici uživat će u specijalitetima Božićnog Street Food festivala. Izdvojili smo po gradovima što vas gdje očekuje...

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
13:31 31.12.2015.

na tv nedostaje božićnih jinglova i spotova. na radio stanicama nedostaje zvuk vatrometa za silvestrovo - to je kada medije vode političari. strane postaje puštaju hitove za staru godinu, kod nas ništa a i za božić je uvijek premalo božićnih pjesama - umjesto da su 24h na dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije