Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVE GLAZBENE I FILMSKE SLADOKUSCE!

Zrinka Cvitešić 2. lipnja u Lisinskom predstavlja najljepšu filmsku glazbu

filmska glazba
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
28.04.2015.
u 12:51

Poznata glumica u Zagreb stiže kako bi predstavila najljepšu filmsku glazbu u izvedbi velikog Simfonijskog orkestra HRT-a.

"Nova zvijezda na nebu londonskog West Enda", naša međunarodno priznata glumica Zrinka Cvitešić 2. lipnja stiže nakratko u Zagrebu, gdje nastupa u pravoj poslastici za sve glazbene i filmske sladokusce!

Ako ste si nedavno priuštili susret s nezaboravnim filmskim temama legendarnog maestra Ennia Morriconea, evo sada još više razloga da se u utorak 2.6. u dvorani Lisinski nagradite još bogatijim i zanimljivijim glazbenim doživljajem!

Najveći majstori filmske glazbe - Morricone, Rota, Bacalov, Piovani... I kultni filmovi i dobitnici brojnih Oscara - Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao, Za šaku dinamita, Bilo jednom u Americi, Miris žene, La vita è bella...

Sve to i još puno više očekuju nas u ovom nesvakidašnjem koncertnom događaju posvećenom najljepšim stranicama talijanske filmske glazbe.

Kroz program će vas voditi naša sjajna glumica Zrinka Cvitešić, koja je upravo postigla još jedan veliki međunarodni uspjeh angažmanom u novoj TV seriji BBC-a u kojoj će glumiti uz proslavljenu britansku glumicu Gemmu Jones. A nezaboravne melodije iz kultnih filmova izvodit će sjajni glazbenici Simfonijskog orkestra HRT-a pod vodstvom talijanskog maestra Michelangela Galeatija.

Nagradite se ovim jedinstvenim glazbenim doživljajem i doživite nezaboravne melodije vaših omiljenih filmskih klasika u raskošnome zvuku velikoga simfonijskog orkestra.

Nositelj ovoga međunarodnog projekta ugledna je talijanska agencija Mind & Art iz Rima s nizom zapaženih kazališnih, glazbenih i filmskih projekata, a "Najljepšu filmsku glazbu - Made in Italy" u Zagrebu ostvaruje u suradnji s agencijom G.A.D. PRODUKCIJA i njenim timom Kulturnog makeovera specijaliziranim za management u kulturi.

Koncert je realiziran u suradnji s Veleposlanstvom Republike Italije u Zagrebu i Talijanskim kulturnim institutom uz potporu Veneto banke.

Ulaznice

Ulaznice se mogu osigurati na blagajni dvorane Lisinski (01 61 21 166, www.lisinski.hr) ili putem portala: www.ulaznice.hr

Više info na Facebook stranici.

>>Glazbu bih često počeo skladati još dok sam razgovarao s redateljem

>>Zrinka Cvitešić angažirana na BBC-jevoj dramskoj seriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije