Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
program za djecu

Doživi “Divlje ljeto” u ZOO vrtu i postani ZOO istraživač

ZOO (1)
Foto: ZOO
1/6
18.06.2010.
u 12:27

Djeca kroz igru, zabavu i natjecanje uče o prirodi i životinjama.

Zagrebački Zoološki vrt i ove godine organizira “Divlje ljeto”, petodnevni program za djecu od završenog 2. do završenog 6. razreda osnovne škole u kojemu djeca kroz igru, zabavu i natjecanje uče o prirodi i životinjama. Ovaj je program toliko popularan da je gotovo svih deset termina već razgrabljeno. Ipak, jedan je tjedan ostao slobodan i čeka – baš tebe. Večernji list s partnerima Hypo limač klubom, dječjim osiguranjem Sunčica i Kraševim Životinjskim carstvom omogućuje ti da postaneš ZOO istraživač i da se uključiš u program “Divljeg ljeta” od 26. do 30. srpnja.

Na internetskoj stranici Večernjeg lista trebaš riješiti kviz te životinjama na slici izmisliti i dopisati rečenice razgovora. Dvadesetero djece koja budu najbolje riješila kviz i napisala najmaštovitiji dijalog životinja nagradit ćemo sudjelovanjem u “Divljem ljetu”. Djeci koja ne stanuju u Zagrebu i njihovu odraslom pratitelju – mami, tati, baki ili odrasloj seki – omogućit ćemo petodnevni smještaj s doručkom u hostelu.

A što ćeš raditi u radionici?
Čeka te niz uzbudljivih zadataka. Priređivat ćeš sladoled za medu, voziti se čamcem, proučavati građu životinja i biljaka pod mikroskopom, uzimati uzorke vode, izrađivati odljeve stopala životinja i naučiti prepoznavati životinjske tragove, proučavat ćeš male životinje poput žabe, gerbila, zmije i daždevnjaka, uređivat ćeš nastambu noja i igrati se timaritelja, učiti o zaštiti životinja i biološkoj raznolikosti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?