Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priobalne jame i pećine

Uspjeh istraživača s Instituta Ruđera Boškovića

Plominski zaljev
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
24.11.2014.
u 00:15

Pećine i jame nekada su služile stanovništvu kao izvori pitke vode, a danas imaju višestruku okolišnu i znanstvenu težinu.

Znanstvenici s Instituta Ruđer Bošković istražili su nekoliko priobalnih jama i pećina koje spadaju u vrlo rijetke okoliše, a cjelovitost rezultata koje su predstavili u međunarodnom časopisu stavila ih je na prvo mjesto takvih objava u literaturi.

Pećine i jame nekada su služile stanovništvu kao izvori pitke vode, a danas imaju višestruku okolišnu i znanstvenu težinu.

>> Ruđerov tim stručnjaka traga za uzrokom Alzheimerove bolesti

Komentara 1

Avatar abakus
abakus
08:00 24.11.2014.

Večernji, ovom članku nedostaju osnovni podaci. Bilo bi lijepo kad bi u njemu pisalo ime časopisa u kojem je studija objavljena i kad bi možda bio pridodan link na nju, a ne bi bilo zgorega ni da se novinar koji je ovo napisao malo potrudio i dao nam skraćen prikaz barem osnovnih rezultata studije. Ne bi bilo loše ni da su navedena imena autora te studije, recimo. Kakva nam korist od ovako nepotpune informacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije