Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamp za svakog malog znanstvenika

Svemirski dobri praznici

Fora Space camp
Foto: PR FOTO
1/3
30.11.2015.
u 09:44

Trebate li dodatni sadržaj za vaše dijete tijekom zimskih praznika? Fora radionice i ove su zime pripremile ludu znanstvenu zabavu – Fora Space camp! Organiziramo četiri dana druženja u Tehničkom muzeju, gdje ćemo istraživati tajne svemira, naučiti od čega su napravljeni kometi, kako to rakete lete u svemir, pokušati izračunati koliko je stvarno velik svemir, zašto se Zemlja okreće oko Sunca i još puno toga.

Fora Space camp, koji će se održati od 4. siječnja do 8. siječnja 2016. u Tehničkom muzeju, bit će divno iskustvo za svu djecu, a i za naše edukatore koji već s nestrpljenjem očekuju ovaj kamp, jer su kao i djeca fascinirani svemirom i jedva čekaju podijeliti s njima sve što smo im pripremili. Djeca će biti angažirana u aktivnostima znanstveno-tehničke tematike, sama izrađivati izume i izvoditi zanimljive eksperimente koji će im biti predstavljeni kroz dinamičke, multimedijske i interaktivne prezentacije.

Ono po čemu je naš kamp svakako jedinstven jest snažna i kvalitetna edukacijska komponenta koja djeci predstavlja znanost na jedan zanimljiv i moderan način, koji u njima pobuđuje znatiželju i ostavlja snažne pozitivne dojmove koji ih motiviraju na učenje i samostalno istraživanje svijeta koji ih okružuje, olakšavaju savladavanje gradiva prirodoslovnih predmeta u školi i ruše predrasude o dosadnoj znanosti. Uz sve to, bit će tu mnoštvo igara, novih prijateljstava i priča o kojima ćete slušati još dugo nakon završetka kampa.

Fora radionice znaju da je znanost zabavna i žele to pokazati svima, zato prijavite vaše dijete i osigurajte mu najfornije zimske praznike. Prijaviti se možete na telefon 01/5530749, e-poštu foraradionice@vecernji.net, ili posjetite našu web stranicu s detaljnijim informacijama i online prijavnicom.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije