Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI ZNANSTVENIK

Stephen Hawking smješten u bolnicu u Rimu zbog pregleda

Hawking s papom Franjom u Vatikanu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.12.2016.
u 19:59

Hawking (74), koji je u Rimu sudjelovao na konferenciji na Pontifikalnoj akademiji znanosti i susreo se s papom u ponedjeljak, smješten je u bolnicu Gemeli u četvrtak noću

Britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking hospitaliziran je u Rimu zbog pregleda nakon što se nije osjećao dobro ali se ne vjeruje da je njegovo stanje ozbiljno, rekao je glasnogovornik.

Hawking (74), koji je u Rimu sudjelovao na konferenciji na Pontifikalnoj akademiji znanosti i susreo se s papom u ponedjeljak, smješten je u bolnicu Gemeli u četvrtak noću.

Glasnogovornik i jedan vatikanski izvor rekli su kako se ne vjeruje da je Hawking, koji boluje od bolesti motoričkih neurona, u ozbiljnom stanju. Vatikanski izvor je rekao kako se nisu izmijenili planovi da Hawking i njegova pratnja otputuju u subotu.

Hawking, autor "Kratke povijesti vremena", govori preko računala i putuje s osobljem koje uključuje dvije bolničarke. Održao je govor u Vatikanu 25. studenoga o podrijetlu svemira.

Gemelli se smatra jednom od najboljih rimskih bolnica gdje se liječe pape. 

>> Hawking: Postoji mogućnost izlaska iz crne rupe

>> Stephen Hawking: Računala će prestići ljude za 100 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije