Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularizacija znanosti

Pozivamo vas na 5. Znanstveni piknik!

12.12.2015., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu odrzano je cetvrto izdanje najvece regionalne manifestacije za popularizaciju znanosti pod nazivom Znanstveni piknik.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
21.09.2016.
u 15:02

Posjetite nas u Jadran Filmu, od 23 do 25. rujna 2016.

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti, međunarodno događanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu, ali i zainteresirati mlade ljude i one koji se tako osjećaju da odaberu znanost kao svoj životni poziv.
Događanje je osmišljeno kao opušteno druženje sa znanošću pa je stoga i odabran format “piknika” – on najbolje predstavlja upravo ono što se želi poručiti: ZNANOST JE ZABAVNA!

Program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i sličnih interaktivno-edukativnih i umjetničkih formata koje provode brojne udruge, studentske sekcije, institucije i pojedinci, zaljubljeni u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Svaki dan od 10 do 17 sati očekuje vas više od 150 izlagača i znanstveno-zabavnih interaktivnih punktova.

Želite li se okušati u kemijskom laboratoriju s eksperimentima, posjetite Plivin svijet čudesnih pokusa i otkrijte kako nastaje duga u boci te mnoge druge  zanimljivosti.

Više o programu potražite ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije