Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka NASE

Pogledajte kako izgleda 'svemirska šetnja' snimljena GoPro kamerom

svemir
Foto: Youtube Screenshot
1/2
13.04.2015.
u 07:40

Astronauti Terry Virts i Barry Wilmore koji na Međunarodnoj svemirskoj stanici rade na pripremi za prihvat novih komercijalnih letjelica snimili su kako izgleda jedan sat u njihovom radnom danu

Dok su na Zemlji GoPro kamere bile pričvršćene za ljude koji skaču sa zgrade ili izvode neke druge vratolomije, zahvaljujući NASA-i sada možemo uživati i u snimci 'svemirske šetnje'.

Astronauti Terry Virts i Barry Wilmore koji na Međunarodnoj svemirskoj stanici rade na pripremi za prihvat novih komercijalnih letjelica snimili su kako izgleda jedan sat u njihovom radnom danu.

Kako izgleda svemirska šetnja pogledajte u videu.

>> Ante Radonić: Do Mjeseca će najprije Kinezi

Komentara 1

CO
connan
15:26 06.12.2015.

na ovoj planeti majmuna moguće je da i ova NASINA LAŽ prođe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije