Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boluje od ALS-a

I Stephen Hawking se odazvao 'ledenom izazovu', ali pod svojim uvjetima

hawking
Foto: Youtube Screenshot
1/2
30.08.2014.
u 11:42

Njegova su djeca imala ključnu ulogu u izvršenju izazova, dok je sam Hawking svojim elektroničkim glasom pozvao gledatelje da pomognu 'eliminirati ovu strašnu bolest'

Otkad je Stephenu Hawkingu u dobi od 21 godine dijagnosticirana amiotrofična lateralna skleroza (ALS), nijedna humanitarna akcija dosad nije prikupila toliko novca kao "ledeni izazov". Stoga ne čudi što se i 72-godišnji znanstvenik odlučio uključiti u ludilo koje zahvatilo svijet, ali pod svojim uvjetima.

Njegova su djeca imala ključnu ulogu u izvršenju izazova, dok je sam Hawking svojim elektroničkim glasom pozvao gledatelje da pomognu "eliminirati ovu strašnu bolest".

Putem "ledenog izazova" dosad je za Udrugu ALS prikupljeno više od 100 milijuna dolara.

>> Šuker se polio kantom ledenom vodom uz potporu zaposlenika

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlatx
18:34 01.09.2014.

Možda mu je kompjuter krivo preveo što je rekao pa ga zalili hladnom vodom.

LO
lojtra1
17:34 02.09.2014.

Ako pogledamo koliko su se prilike za liječenje djece smanjile zadnjih godina u odnosu na ono što je prihvatljivo i normalno moramo se ozbiljno i odgovorno zapitati tko što mulja s tim nakaradno-poljevačkim akcijama i tobožnjom brigom za bolje zdravstvo makar samo za tu jednu bolest.

HL
hlibit
18:28 30.08.2014.

...deca ga se hoce resit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije