Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug 20 cm

Djevac (43) dobio bionički penis nakon tragedije u djetinjstvu

mohammed abad
Foto: screenshot/youtube
1/2
24.08.2015.
u 11:50

'Ako želim akciju, stisnem gumb za uključivanje, a kad sam gotov, stisnem drugi gumb. Riječ je o sekundama', rekao je za tabloid Sun

Život je bio okrutan prema Mohammedu Abadu. Ovaj 43-godišnji djevac iz škotskog Edinburgha, "ostao je bez genitalija" kad ga je udario automobil i vukao 200 metara. Bilo mu je tada 6 godina. Danas, 37 godina poslije, dobio je priliku za kvalitetniji život, nakon što su mu kirurzi s University Collegea iz Londona ugradili bionički penis dug 8 inča, što preračunato iznosi 20,32 centimetra.

Penis pokreću dvije cjevčice, a raste kad Mohammed pritisne gumb smješten u skrotum, i tako sada sad može uživati u novoj muškosti. Tehnologija mu je omogućila i izbacivanje tekućine uz pomoć implantanta u tijelu, piše Huffingtonpost.

"Ako želim akciju, stisnem gumb za uključivanje, a kad sam gotov, stisnem drugi gumb. Riječ je o sekundama", rekao je za tabloid Sun.

Liječnicima je trebalo tri godine i deseci operacija kako bi "prišili" umjetno tijelo. Koristili su presađenu kožu s njegova ramena. Posljednja operacija trajala je 11 sati.

Abad danas traži partnericu za ljubav. "Tko želi, može isprobati", rekao je.

Još 2013. Abad se pojavio na televiziji u emisiji "Tijela koju posramljuju" gdje je rekao da mu je penis koji je ostao nakon nesreće tek nešto veći od 2 inča (5,08 centimetara) i potpuno je obamro.

Abad nije jedina osoba kojoj je ugrađen bionički penis. Neidentificirani Južnoafrikanac bio je prva osoba u povijesti kojemu je ugrađen bionički penis prošle godine. On je danas dobro i očekuje dijete sa svojom suprugom/partnericom.

>> U prosincu mu transplantirali penis, a za nekoliko mjeseci će već postati tata

Komentara 3

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:53 24.08.2015.

masala.haha

JB
jbt...
12:26 24.08.2015.

...e, majstore, svaka ti.....dala! :)

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
12:38 24.08.2015.

Ovaj mi malo sliči na Jovu Karadžića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije