Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
no limit

Žene u pedesetima oblače se sve provokativnije

carol vorderman (1)
PIXSELL
07.09.2012.
u 12:10

Sve veći broj razvedenih i neudanih žena u dobi oko 50 godina oblači se izazovno i provokativno unatoč svojim godinama...

 

Ako si to mogu pruštiti, najčešće odijevaju odjeću poznatih kreatora, izlaze i zabavljaju se uz koktele sa šampanjcem, a stručnjaci su ih nazvali "swofties". Britanski Daily Mail navodi da su one neudane ili rastavljene, a često imitiraju zvijezde i zvjezdani način života, poput Carol Vorderman.

Svaka peta žena prema istraživanju stranice isme.com u kritičnim godinama počinje nositi odjeću izazovniju nego onu koju su nosile kao tinejdžerke. Žene iznad pedeset godina izjavile su da se osjećaju mnogo slobodnije te da mogu odjenuti štogod požele.

Čak polovica ispitanih žena našle su novog partnera, a jedna od deset žena odlučila je nekoga upoznati preko interneta. Trećina žena priznala je da i ne pomišlja da se (ponovno) skrasi jer previše uživa u svojoj slobodi.

Način života životni je izbor svakog pojedinca, a godine ih u tome ne bi trebale ograničavati. Dan Rubel, jedan od voditelja istraživanja, kaže da je ideja da se žene u godinama trebaju skrasiti i posvetiti obitelji − prošlost.

 

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:08 09.09.2012.

I puno brze se skidaju ...

IS
istima
09:36 10.09.2012.

Samo ne znam koga mogu isprovocirati ?....... mene teeeškooo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije