Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav i hrana

Želite li iznenaditi partnericu ne darujte joj cvijeće

'Buket_nnn_met_010210'
'Photoshop'
25.06.2011.
u 15:09

Jedini darovi koji kod žena nisu pobudili sumnju su - kolači. Dakle, još jednom se istinitom pokazala ona stara narodna uzrečica da ljubav ide kroz želudac!

Želite li iznenaditi voljenu osobu ili se pak iskupiti za neki od "grijeha" nikad, ali nikad ne darujte cvijeće. Tako je bar pokazalo istraživanje provedeno na 3000 osoba: čak su tri četvrtine ispitanica priznale kako su sumnjičave kad ih partner nenadano dočeka s cvijećem i sumnjaju na najgore - nevjeru.  Ako pak svojoj dragoj pokloni bombonijeru, tada žene misle kako je njihov partner lagao u vezi nečega.

Činjencu da je teško sa ženama podcrtava to što mnoge ispitanice očekuju loše vijesti čak i ako ih suprug izvede na večer, jer to obično nije praksa.

Ispitivači su htjeli znati što osobe u dugim vezama ili braku misle o poklonima, a ustanovili su kako je cijena dara povezana s razinom ženske sumnje.

-Možda imate najbolje namjere, no ako partnericu iznenadite poklonom, možete nadrapati. Što je poklon obzirljiviji, to će on izazvati veću sumnju-, komentirao je Graeme Nash iz slastičarnice Greggs the bakers koja je naručila ovo istraživanje.

Gotovo je polovica ispitanika izjavila kako su prestali partnericama poklanjati darove jer je to dovelo do njihove paranoje, dok je četvrtina žena priznala kako pušu i na hladno jer su ih u prošlosti partneri iznenadili poklonom i to nakon što su učinili nešto loše. Jedini darovi koji kod žena nisu pobudili sumnju su  - kolači. Dakle, još jednom se istinitom pokazala ona stara narodna uzrečica da ljubav ide kroz želudac!

Ključne riječi

Komentara 5

EA
earindis
15:58 25.06.2011.

Ne znam na kojih se to 3000 ispitanika/ca provela anketa jer ovo su gluposti. Možda su sumnjičave zato što im mediji svakodnevno serviraju ovakve teze? :/

AA
aaaaaaaaaaaa
16:45 25.06.2011.

Zato sam ja mojoj zeni dao slobodan novcanik pa si kupuje sve sama sto zeli, kad zazeli i ne sumnja u nista! Sve ima svoju cijenu !

PP
pp
19:01 25.06.2011.

ma živite život...šta ću se opterećivati s poremećenošću drugih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije