Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretnici

Većina zaposlenih u Hrvatskoj na poslu se smije svakoga dana

'posao'
Arhiva VL
20.09.2012.
u 18:29

Nesretnih dvanaest posto radi u vrlo strogoj i ukočenoj atmosferi jer njihovi poslodavci smatraju da smijeh smanjuje produktivnost

Većina zaposlenih u Hrvatskoj na poslu se smije svaki dan, a samo pet posto ne sjeća se kad se zadnji put nasmijalo u uredu, pokazalo je istraživanje Poslovnog savjetnika i konzultantske tvrtke Proago. Iako većina ispitanika radi u bankama, financijama te javnoj upravi, na radnome mjestu je veselo i opušteno.

Nesretnih dvanaest posto radi u vrlo strogoj i ukočenoj atmosferi jer njihovi poslodavci smatraju da smijeh smanjuje produktivnost. Potpuno su u krivu jer tri četvrtine ispitanika tvrdi da ih smijeh čini veselijima pa bolje i rade.

Smiju se dogodovštinama radnih kolega, a rijetki se na poslu zabavljaju ogovarajući nadređene. Većina se zaposlenih smije od dvije do 10 minuta na dan, a sretnici u smijehu provedu više od pola sata.

Komentara 1

Avatar simpleman
simpleman
06:03 21.09.2012.

Ispravak netočnog navoda! Većina zaposlenih u Hrvatskoj je milion zaposlenih koji ne rade u bankama i javnim upravama i definitivno se ne sjeća kad se zadnji put nasmijala na poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije