Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati srbin

Uplovio u pulsku luku: Pogledajte luksuznu jahtu Philipa Zeptera!

Jahta Philipa Zeptera uplovila u pulsku luku    (1)
Foto: Duško Marušić/ Pixsell
1/7
23.07.2013.
u 11:57

Luksuzna jahta ostat će usidrena dva dana na riječkom gatu, gdje je za tjedni najam potrebno izdvojiti 200.000 eura

Jahta 'joyMe' jednog od najbogatijih Srbina na svijetu Philipa Zeptera uplovila je jučer u pulsku luku. Luksuzna jahta ostat će usidrena dva dana na riječkom gatu, gdje za tjedni najam potrebno izdvojiti 200.000 eura, piše Glas Istre.

Megajahta, inače građena u Kraljevici i šibenskom brodogradilištu Prgin, plijeni pozornost po Jadranu svojom kombinacijom boja – crvene, bijele i žute. Dugačka je 50 metara i teži 620 tona, a maksimalna brzina joj je 14 čvorova. Bogatstvo Philipa Zeptera, koji već 22 godine živi i radi u Monacu, procjenjuje se na pet milijardi dolara, a stekao ga je prodajom inox posuđa.

>> Milijunaš Zepter u zadarskoj marini na 50-metarskoj jahti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije