Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U hrani je spas

U vrijeme PMS-a većina žena jede prevelike količine nezdrave hrane

'hrana'
''
04.09.2010.
u 11:53

Istraživači sveučičišta Heidelberg su, nakon proučavanaja 40 tisuća žena zaključili da većina pripadnica ljepšeg spola u vrijeme PMS-a žudi za određenom vrstom hrane

U danima PMS-a žudite za slatkom i slanom hranom? To se događa velikom broju žena, a dobra je vijest da se ne morate previše odricati. Pametnim odabirom pobijedite PMS, a da se pritom ne udebljate

Istraživači sveučičišta Heidelberg su, nakon proučavanaja 40 tisuća žena zaključili da većina pripadnica ljepšeg spola u vrijeme PMS-a žudi za određenom vrstom hrane. Najviše na ljestvici kotoraju slatko, slano i kiselo.  Zbog tih žudnji žene se tijekom PMS-a, ističu, često udebljaju. Međutim postoje namirnice koje djeluju blagonaklono na PMS, ali i na liniju. Predvode je orašasti plodovi koji smiruju živce. Dobar su izbor i voće i povrće. Najteže je pobijediti želju za slatkim, ali i tome je moguće doskočiti zdravim varijantama. Ako već ne možete bez slatkog, posegnite za kuglicom sladoleda. Po mogućnosti onog u light verziji.
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:39 04.09.2010.

onda moja komšinica ima stalno pms

OB
-obrisani-
18:34 04.09.2010.

što je to nezdrava hrana kad nas većina nema što za jesti,jedva se skrpa 1 obrok dnevno

DO
doktorica
08:37 05.09.2010.

a tko nebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije