Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTFJeans

Traperice za geekove čuvaju iPhone i slične gadgete

wtfjeans
07.03.2010.
u 09:04

Prodaja će pravovremeno biti oglašena naravno na blogu, kao i Twitteru, Facebooku ..Youtubeu...

- I vi ste geek? I mi. I oduvijek smo imali problem kako pronaći originalni, kvalitetni a opet ne preskupi komad odjeće – za geekove koji nigdje ne mogu bez mobitela i sličnih 'gadgeta', koji ne žele pola sata provesti u pokušajima da iPhone izvade iz džepa. – pojednostavljeno je riješenje kako su stvorene jedne od najtraženijih traperica u posljednje vrijeme poznatije kao WTFJeans.

Riječ je o trapericama koje imaju namjenski napravljene džepove za iPhone iz kojih ne može ispasti ali ga je lako izvući, a autori koji stoje iza projekta su Sanja Rastovac studentica engleskog i francuskog koja živi u Francuskoj i Peđa, web dizajner, bloger, ovisnik o Twitteru koji ne može spavati bez iPhonea, što poprilično dobro objašnjava odakle im ideja da skrate svoje muke i jednostavno dizajniraju traperice koje će zadovoljavati sve njihove prohtjeve.

Tijekom pak dizajniranja došli su na ideju kako da specijalni džep ujedno štit iPhone ali i čisti njegov ekran dok ga vadite van. Cijena je 79 eura po komadu a mogu se nabaviti isključivo on-line, no zainteresirani moraju biti poprilično brzi jer traperice se šivaju u samo tisuću primjeraka.

Naime, prvobitna je ideja bila napraviti samo par primjeraka, no kako je većina njihovih prijatelja poželjela svoj osobni primjerak narudžba se polako počela širiti, pa su Sanja i Peđa odlučili otvoriti webshop i ponuditi WTFJeans svima koji ga žele. Prodaja će pravovremeno biti oglašena naravno na blogu, kao i Twitteru, Facebooku ..Youtubeu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije