Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna riđokosa

Tomislav Karamarko prvi put u javnosti s djevojkom Anom Šarić

karamarko i saric (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
05.08.2013.
u 10:28

Spremno su pozirali, a dama je bila jako zainteresirana da joj fotografi pošalju snimljene slike.

Na pulskom Forumu, pred Augustovim hramom, na otvaranju manifestacije "Čarolija Izraela, ljeto u Istri" predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko po prvi se put u javnosti pojavio u ženskoj pratnji. Na koncert izraelskih glazbenika Karamrko je došao s Anom Šarić, marketinškom stručnjakinjom, a par je sjedio u prvom redu, među VIP uzvanicima.

Podsjetimo, šef HDZ-a prošle godine u proljeće uoči izbora objavio je kako se njegovo bračno stanje promijenilo te kako je neko vrijeme razveden od supruge Enise s kojom ima dvoje djece tinejdžerske dobi. O njegovom se privatnom životu raspredalo samo u kuloarima, baš kao i o vezi s atraktivnom gospođicom Šarić, no nikada se nisu javno pojavljivali u protokolarnim prigodama poput ove pulske. Štoviše, spremno su pozirali, a dama je bila jako zainteresirana da joj fotografi pošalju snimljene slike.

Zanimljivo je bilo vidjeti Karmarka i Šarićevu, koji s koncert pratili u društvu Jasena Mesića, kako vješto izbjegava kontakt sa Stjepanom Mesićem, a koji je također bio uzvanik i gost Veleposlanstva Izraela i Istarske županije. Nekadašnji bliski suradnici u Puli si nisu baš ništa imali za reci, a protokol ih je posjeo dovoljno daleko.

Dok se dobar dio uzvanika družio i nakon koncerta, političko/marketinški Karamarko-Šarić se povukao. Odsjeli su - no bez kujice Gite, ljubimice Karamarkove odabranice, u Park Plaza Histriji na Verudeli.

Za druženje je bio puno raspoloženiji Jasen Mesić koji se pojavio u ležernom izdanju. Zaputio se čak i do Vodnjana na nastup popularnog DJ-a, Rogera Sacheza. No i on je je, kao šef mu, u nedjelju ujutro napustio Pulu te se zaputio prema Sinju, na, rekao nam je - alku koju obožava bas kao i feštu koja ga ondje čeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije