Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zategnuti trbušnjaci

Tjelesna privlačnost: Žene vole Beckhama, muškarci Rihannu

rihanna (1)
armani
01.03.2013.
u 13:30

Tek deset posto žena želi biti mršavo, a muškarci baš kao i one preferiraju atletski tip građe

Savršen partner i ženama i muškarcima su osobe s vitkim strukom i utreniranim trbušnjacima, otkrilo je istraživanje na dvije tisuće britanskih ispitanika. Čini se da se ipak ponešto promijenila slika o idealnom tijelu, pa više nisu poželjne jako mršave figure nego zdrava i mišićava tijela.

Male su razlike...

Trećina muškaraca misli da su obrisi trbušnih mišića najprivlačniji atribut kod žena, poput trbuha seksipilnih pjevačica Rihanne i Gwen Stefani. Čvrsta stražnjica (25 posto) je druga na popisu, a idealna je ona kakvu ima Kelly Brook, dok su na trećem mjestu čvrsta bedra (11 posto).

Žene "pale" muškarci s pločicama na trbuhu (25 posto), pa oni s mišićavim rukama (23 posto) te "izrađenim" leđnim mišićima (11 posto), a idealna figura im je tijelo Davida Beckhama.

Pogled u zrcalu...

Više od polovice anketiranih žena kaže kako bi voljele imati atletski tip tijela, a tek je 10 posto koje žele biti jako mršave. A kakvo sportsko tijelo žele muškarci? Preferiraju atletičare (24 posto), ronioce (16 posto) i bicikliste (11 posto), dok je građa tijela prosječnog nogometaša proglašena nepoželjnom...

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stela
14:24 01.03.2013.

bojim se da malo toga tu ima veze s tjelesnom atributima iako su oboje zgodni, al ima i zgodnijih. zene bi kurvise koje sanjaju da ce promijenit, a frajeri tuku koja ce ih voljet i nakon sto je premlate.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:17 01.03.2013.

Žene su zavoljele Davida Bechama otkad su ga vidile u gaćicama na onom plakatu koji reklamira donje rublje...pošto se na toj slici dobro vidi koju veličinu ima u gaćicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije