Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatjana Jurić

Tatjana Jurić: Skupila sam već puno skupih krpica u ormaru

tatjana jurić
RTL Press
22.01.2011.
u 16:15

Modna je produkcija za mene bila stepenica koja me dovela do televizijskog posla, a bavljenjem modelingom u ono mi je vrijeme bio odličan način da kao studentica financijski rasteretim roditelje

Od samog početka RTL televizije jedno ste od njihovih zaštitnih lica. Čime ste se bavili prije dolaska na RTL? Kako se vi spremate za novinarske zadatke i intervjue? Nakon nekoliko godina rada na RTL-u isključivo kao voditeljica, vratila sam se radu na terenu, što me jako veseli. Ustvari, upravo su ta dinamika na terenu i stalno nove priče ono što u svome poslu najviše volim. Prije RTL-a radila sam, iako u vanjskoj produkciji, za jednu konkurentsku televiziju, kao voditeljica, novinarka i jedna od autorica modne emisije. Bili su to moji televizijski počeci i rado pogledam te presmiješne snimke danas…

Jedno vrijeme bavili ste se i manekenstvom, što je dovelo i do predsjedanja žirijem prve sezone Hrvatskog top modela. Vjerujete li da se sudjelovanjem u reality showu može nešto postići?

Modna je produkcija za mene bila stepenica koja me dovela do televizijskog posla, a bavljenjem modelingom u ono mi je vrijeme bio odličan način da kao studentica financijski rasteretim roditelje. Od nekud moramo početi, zar ne? Nešto će nam svima otvoriti vrata, no kasnije sve ipak ovisi o nama samima. I nešto malo o stanju na tržištu pa i sreći!

Jedna ste od rijetkih Hrvatica koja je imala problema s tzv. stalkerima. Kako ste se osjećali kada je netko fiksirao svu pažnju na vas? Smatrate li da je to normalna posljedica slave?

Netko bi rekao da bi mi to možda trebalo laskati, no čini mi se da sve što je pretjerano baš i nije neka fora. No, stvar je, nadam se riješena i sve je pod kontrolom. Imam razumijevanje za sve i svakoga, no granice ipak postoje.

Kakvi ste kada je u pitanju shopping? Birate li shopping centre ili više volite posebne trgovine u centru grada? Kupujete li odjeću impulzivno ili planirate? Kupujete li kad u inozemstvu?

Ne volim shopping i shopping centre, čine me nervoznom i rado ih izbjegavam. Namjenski shopping većinom obavljam internetom, na omiljenoj stranici, a u dućane odlazim kada neki komad prije kupnje moram probati. Na putovanjima rijetko kupujem “krpice“, tko bi se time bavio pokraj svega što ti neka destinacija nudi.

Koji vam je omiljeni odjevni predmet? Imate li neke modne strasti?

Volim odjevne predmete “iz jednog komada“, poput raznih kombinezona, mini haljina, over-sized pletiva i sl. Nema previše filozofije, izgledaju efektno i ako još nabaciš koji vlastiti modni detalj (koje obožavam) poput glomaznih prstenja, kapa, narukvica, pa i dobrih cipela, kombinacija postaje pun pogodak!

Što je najskuplje što imate u garderobi?

Moram priznati da sam sad već prikupila priličan broj nešto skupljih odjevnih predmeta. Razlog tomu je taj što oni doista traju. Iako nisam bila pobornik kupovanja skupih komada, shvatila sam da na taj način ustvari štedim lovu. Nisam rob dizajna niti markica, no sve skupe stvari koje sam kupila – iz sezone u sezonu djeluju kao nove i lako se održavaju. Sve jeftine su se raspale, kupovala sam identične ponovno, bacala lovu uludo. Zatim sam odlučila – dobar kaput, cipele, torbe, temeljni komadi odjeće – za njih nije šteta izdvojiti više. A za one konfekcijske komade koji igraju samo jednu sezonu – baciš malu lovu i nije ti žao.

U čemu ste dočekali Novu godinu? Kakvu odjeću birate za svečane prilike?

Ovisno o raspoloženju. Ove sam godine imala modernu verziju male crne haljine. Bila je vunena i baš sam se dobro osjećala u njoj.

Nedavno ste se pred kamerama i tetovirali. Kako je došlo do te odluke?

Još sam se od puberteta željela tetovirati, no htjela sam biti sigurna u svoju odluku. Danas sam mnogo svjesnija i sigurnija u vlastite odluke, a i tetovirala sam nešto što mi je bitno pa sam danas sigurna da neću požaliti.

Jeste li pobornica estetske kirurgije? Bavite li se redovito fizičkim aktivnostima, kako održavate liniju?

Kako sam prije 10-ak godina zaradila discus herniju, osuđena sam na redovito vježbanje i toga se trudim držati. Kombiniram razne tehnike, a pilates, trx i power plate su mi nekako postali najdraži i čine mi se najefikasniji. Estetska kirurgija? Ako je potaknuta racionalnom željom za većim zadovoljstvom – da. Ako je stvar subjektivnog neopravdanog kompleksa – ne.

Kako najviše volite provoditi slobodno vrijeme? Jeste li kućni tip ili ćete prije odabrati druženje u shopping centru ili šetnju prirodom?

Ovisna sam o dragim ljudima, svojem ženskom društvu, ali isto tako trebam i vremena samo za sebe. Uživam biti doma, dnevno moram imati vrijeme samo za sebe. Obično je to kasno navečer. To su trenuci u kojima punim baterije i ne bih ih mijenjala ni za kakav tulum. Ali kad tulumarimo, to radimo punim plućima.

Gdje najčešće odlazite na godišnji odmor? Jeste li zimski ili ljetni tip?

Ljetni! Definitivno – ljetni! Trudim se svake godine, pa ako sam u mogućnosti i više puta, posjetiti neku novu destinaciju. Ili se vratiti onoj koja me oduševila. A čini se da dobro biram; moj popis odredišta koja sam posjetila i želim se vratiti postaje sve dulji i dulji. I obično su to tropski krajevi. Ili pak vruća Afrika… Ili Istok… obožavam mistiku istočnih zemalja…

Ključne riječi

Komentara 3

CV
cvijece
09:31 05.02.2011.

...a prava vijest je da je cijeli jedan razred dobio petice i četvorke iz matematike jer imaju divnog nastavnika kojeg obožavaju!

ME
Melač
12:26 23.01.2011.

blago tebi, Tatjanice!! konačno ti život poprima pravi smisao!! s tim krpicama...još samo da se udaš za nekog nogometaša....tada bi ti i mozak dobio drugu polovicu pa bi konačno postala PRAVA manekenka....sad si polovna!

HR
hrvatin
00:14 25.01.2011.

Je,ima stalkera barem 16 milijuna.Zapravo kad se ova cura pojavi,tramvaji stanu,avioni lebde,milijuni ljudi padaju u trans na koljena,ne disu,,,samo orgazmiraju pred ovom ljepotom,zbog nje mornari napustaju mora,,,djeca imaju njenu sliku pored kreveta da ljepse zaspu,muskarci kidaju zile po ulicama dok krv zaljubljena tece u potocima...Ma jeste li vi iz vecernjeg lista normalni kad ovakve clanke pravite!? Po cemu je ova osoba poznatija od milijuna drugih koji rade svoj posao??Ko je ona?Netko tko ne gleda onu vulgarnu rtl tv,nikad je nebi prepoznao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije