Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Candy Hoover

Svih 350 hrvatskih vlasnika sporne perilice, javite se u Candy

MAŠINA, rublje
Arhivska fotografija
25.06.2010.
u 11:49

- Korisnici koji imaju perilicu rublja GO 1460D, mogu se obratiti na broj telefona 01/6176 242. Dobit će prooduženo jamstvo od jedne godine, znači, dosadašnje dvije godine jamstva produljuju se na tri godine.

Nakon objavljenog teksta o perilici za rublje kojoj se prilikom testiranja razletio bubanj, Candy Hoover Hrvatska odlučio je ipak podrobnije obavijestiti hrvatske potrošače.

- Korisnici koji imaju perilicu rublja GO 1460D, mogu se obratiti Tehničkoj službi Candy Hoover Zagreb na broj telefona 01/6176 242, te će se na njihov zahtjev obaviti preventivna kontrola uređaja. Dobit će prooduženo jamstvo od jedne godine, znači, dosadašnje dvije godine jamstva produljuju se na tri godine.

>>Problematični strojevi za rublje povučeni u EU, ali ne i kod nas

U Hrvatskoj je prodano 350 komada modela GO 1460D od 2007. do početka 2009. godine. Do tada nismo imali nijedan takav slučaj u Hrvatskoj. Od početka 2009. godine u prodaji je novi model GO 1462D - izjavila je Barbara Sabljić, Country manager u Candy Hooveru Hrvatska. Tvrdi i da je Candy Hoover Group Italija vrlo ozbiljno shvatio slučaj koji se dogodio prilikom testiranja sporne perilice u Njemačkoj, te da su svi njihovi uređaji strogo kontrolirani i testirani za upotrebu u kućanstvu i zadovoljavaju svim propisima i sigurnosnim standardima EU.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije