Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke I prije braka

Svaka četvrta žena nezadovoljna je načinom na koji je zaprošena

brak
Arhiva
18.03.2011.
u 10:29

U studiji u kojoj je sudjelovalo 3000 žena i muškaraca otkriveno je kako su tri četvrtine muškaraca sami isplanirali prošnju bez ikakve pomoći

Samo “ispaliti” životno pitanje "Hoćeš li se udati za mene?", modernim mladenkama nije dovoljno! Novo istraživanje portala The Knot and Men’s Health pokazuje kako svaka četvrta žena prezire način na koji ju je muškarac njezina života zaprosio, prenosi Daily Mail.

Buduće mladenke (njih 26 posto) izjasnile su se kako su željele da taj trenutak bude romantičniji, originalniji i osobniji. U studiji u kojoj je sudjelovalo 3000 žena i muškaraca otkriveno je kako su tri četvrtine muškaraca sami isplanirali prošnju bez ikakve pomoći. Njih 76% smatra kako je obvezno kleknuti pri prošnji, a samo 49 posto žena misli tako. Čak 84 posto ispitanika prvo nazove roditelje i obavijesti ih o zarukama.

Ključne riječi

Komentara 12

DO
Dolinski
11:07 18.03.2011.

klečanje, ne hvala, pa nije kraljica. sve ostalo uredu.

LI
liliZG
13:00 18.03.2011.

Možda bi trebale biti sretne kaj su im uopće postavili to pitanje....

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
22:20 19.03.2011.

Ama čemu se ženiti?? Mislim da u brakovima više nema onog zajedništva koje bi bilo u stanju podnijeti neko iole veće opterećenje. Čim malo zagusti,odmah jedan od partnera pomišlja na pakiranje kofera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije